Basha përshëndet nisjen e stërvitjes ushtarake të NATO-s në vendin tonë

Basha: Falenderoj forcat e NATO-s për ushtrimin historik. Kam krenarinë dhe privilegjin që t’i uroj mirësjeardhjen. Qeverisja jonë dhe unë si ministër, mundësuam atë që dukej ëndërr e pamundur. I uroj mirësardhjen FA-ve, ndonëse që të në kushte të vështira prej neglizhencën, ta mbajnë lart krenarinë e kombit tonë. Do t’i tregojë rivalëve potencialë se aleanca është e gatshme të përballet me agresion. Vlerat të cilave u bashkohemi janë të pacënueshme.