10 fakte e prova të pakundërshtueshme që zgjedhjet kanë qenë të lira e të ndershme dhe nuk janë vjedhur!

Nga Ismet Drishti

1. Një gjë të tillë e deklaron Frrok Çupi.
2. Këtë gjë e konfirmon Spartak Ngjela.
3. Po kështu deklaron Taulant Balla.
4. E bindur për këtë është edhe Elisa Spiropali.
5. Në makinën pa targa në ngjarjen e Elbasanit nuk kishte materiale zgjedhore deklaroi drejtori i policisë së shtetit Ardi Veliu. Person me moral të padiskutueshëm.
6. Edhe nëse janë kapur persona të dënuar për drogë, ata e kishin kryer dënimin dhe quhen të rehabilituar.
7. 40 milion eurot e shpërndara para zgjedhjeve u duheshin qytetarëve.
8. Punësimet ishin të përkohshme, do hiqen prap, pra s’ka problem
9. Zhulsi (Zylja) dhe Kresh Spahiu çertifikuan rezultatin
10. Rama nuk rren kurrë!