VIDEO| Kampionët e sportit mesazh shqiptarëve: Votoni ndryshimin

Kampionët e fushave të ndryshme të sportit i janë bashkuar opozitës dhe u kanë bërë thirrje shqiptarëve që ditën e diel në 25 prill të dalin masivisht në zgjedhje dhe të votojnë Partinë Demokratike, numrin 9.

Kampionët për ndryshim. Faleminderit për mbështetjen e jashtëzakonshme.

Dilni dhe votoni ndryshimin! #ShqipëriaFITON’, shkruan kreu i PD-së krahas videos që shoqëron mesazhet e kampionëve të sportit.