Do prishen 110 mijë shtëpi, Bujar Kapexhiu sjell perlën e radhës. Godet në shënjë

Nuk kalon një ditë pa një skandal apo ngjarje të bujshme nën qeverisjen e Edi Ramës.

Kështu mega skandali i legalizimeve duket sikur u la mënjanë për shkak të zhvillimeve në Elbasan.

Por për qytetarët kjo mbetet çështja më e diskutuar online pasi janë 110 mijë shtëpi që do prishen pas zgjedhjeve.

Mjeshtri Bujar Kapexhiu ka sjellë perlën e radhës në Mapo, e cila ka në qendër pikërisht skandalin e Edi Ramës dhe Artan Lames me legalizimet