Basha takim me banorët derë më derë në Tiranë: Ditën e djelë do të votojmë numrin 9 për ndryshim

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka zhvilluar takime derë më derë në njësinë 10, në Tiranë. I shoqëruar nga kandidatet për deputete të PD për Tiranën, Jorida Tabaku dhe Oriela Nebiaj, Basha u ka bërë ftesë qytetarëve që më datë 25 prill të mbështesin Partinë Demokratike dhe të votojnë për numrin 9 për të sjell ndryshimin.