PD mesazh grave, Floriana Garo: Ju jeni shpresa e Shqipërisë, më 25 prill ne do të jemi luaneshat

– Floriana Garo, zëdhënëse e fushatës së Partisë Demokratike deklaroi sot ën emër të selisë blu se më 25 prill do të jenë gratë ato që do të sjellin ndryshimin. Në një deklaratë nga PD, Garo tha se gjendja në Shqipëri është e rëndë, por gratë dhe forca e tyre si luanesha do të ngjallë shpresën.