Tabaku: Shqiptarët përditë po telendisen nga një i papërgjegjshëm! Votoni PD!

Kandidatja e PD-së, Jorida Tabaku, është takuar sot me një grup të rinjsh në Tiranë, të cilëve u shprehu besimin e plotë se PD-ja do t’i fitojë zgjedhjet dhe se zgjidhjet për shqiptarët janë të mundshme, por nuk ka pasur vullnet politik për t’i realizuar.

“E keni parë këto ditë kryeministrin të shthurë gojën e tij kundër shqiptarëve me gjithëfarlloj akuzash, – tha Tabaku. – Fytyra e tij e vërtetë del sot në pah, shqiptarët e shohin përditë se si po telendisen nga një njeri i papërgjegjshëm.Ne do t’i fitojmë zgjedhjet dhe do të shihni që zgjidhja ka qenë aty por nuk ka pasur vullnet politik.

Në doni të ketë shpresë dhe nëse doni të shihni fëmijët e nipërit e juaj të rriten këtu shëndetshëm dhe me respekt votoni, votoni PD! Votoni numrin 9! Votoni Partinë Demokratike në 25 prill që familja juaj të fitojë, që Shqipëria të fitojë! Voto PD! Voto 9!”