Rama akuzon opozitën për takimet elektorale, kryebashkiakia e tij kërcen valle me flamurin e PS

Kryetarja e Bashkisë së Roskovecit, Majlinda Bufi ka festuar me të rinjtë e qytetit pavarësisht pandemisë.

Teksa ndodhen në një sallë të madhe e cila i përngjan një salle dasmash, të rinjtë dhe Bufi shihen duke hedhur valle.

Pa maska dhe pa asnjë distancim social, Bufi shihet së bashku me të rinjtë. Nuk dihet se cila është arsyeja se përse ky grumbullim është bërë mirëpo bie në kundërshtim të plotë me rregullat e pandemisë.