VIDEO| Qytetarët bëjnë për ujë të ftohtë Blendi Klosin: “PO SHEMBEMI ME TAKSA…!” Ja çfarë ndodhi

Nga takimet e Blendi Klosit në bashkinë e Urës Vajgurore!

Ka një irritim të përgjithshëm të banorëve në takimet publike me kandidatët e PS-së në qarkun e Beratit.

Pavarësisht se propaganda paraqet njerëz të lumtur dhe të kënaqur, e vërteta duket qartë në këtë video.