“Stop rrëmbimit dhe vrasjes së qenve me acid” – Protestë kundër Veliajt, aktivistët akuzojnë

TIRANË– Protesta me moton “STOP RRËMBIMIT DHE VRASJES SË QENVE” do të vazhdojë sërish sot në orën 11:00, përballë Bashkisë së Tiranës‼️