PS ndjek me dron Lulzim Bashën, krijojnë grupe survejimi të aktiviteteve

Në mediat pranë xhepit të qeverisë Rama shpërndahen për ditë foto me dron të aktiviteteve të kreut të opozitës Lulzim Basha. Në çdo qytete ku ndalon Basha për tu përshëndetur në rrugë dhe sheshe, në lartësi gjendet një dron i posaçëm i një grupi survejimi të aktiviteteve. Presin momentetin për të shkepur foton dhe ti shpërndajnë në media. Foto që po shihni është bërë nga ky grup dhe botohet paraprakisht në mediat pranë ushkurit të qeverisë.