Punonjësia e seksit rrëfen përballejen me pandeminë: Hotelet kanë qënë të hapura fshehurazi

ANGLI-Pandemia ka ndikuar negativisht dhe për punonjëset e seksit. Në një video të shfaqur në instagram nga media e huaj “Vesi”, shfaqet një punonjëse seksi që tregon historinë e saj gjatë kohës së pandemisë.

Ajo shprehet se ka punuar fshurazi gjatë pandemisë, pasi disa hotele kanë qenë të hapur, por klientela ka qenë e ulët për shkak të frikës nga infektimi.

“Unë kanë qenë punonjëse seksi që kur kam mbaruar universitetin. Kur një ditë shokët e mi të klasës më thanë që o e njohë atë vajzën dhe më dhanë lekë për të punuar. Në atë kohë isha 18 vjeç. Unë nuk i mbaj mend klientet e mi. Nuk mbaj mend me sa meshkuj kam fjetur. Gjatë pandemisë hotelet qëndronin të hapura, feshurazi. Ditën e djeshme kam rezervuar një dhomë në hotele. Në muajt e parë të pandemisë unë nuk kam pasur shumë takime. Por, fatmirësisht, disa klient që më njihnin më kanë kontaktuar sërish, “-ka treguar ajo.