Rama tallet keq me shqiptarët: Moisiun e vaksinuam se i fillon emri me “A”


Fiks në orën 19:30 të mbrëmjes së sotme, kryeministri ynë Edi Rama, ministrja Manastirliu, si edhe ministri më pasanik i kabinetit, që mbulon të gjitha fatkeqësitë shqiptare, Arben Ahmetaj, mbërritën në Rinas dhe si zakonisht, u ulën menjëherë në konferencë shtypi.

Për gati një orë, Edi Rama, mbajti për gazetarët, një leksion të gjerë dhe të gjatë mbi vaksinat, gjeopolitikën, tregun, kërkesë-ofertën, Ilir Metën, Evropën, Alfred Moisiun, për shtetet mike të panjohura që do të ndihmojnë Shqipërinë, etj, etj.

– Ç’sjell minuti, nuk sjell viti, – tha Edi Rama në konferencëNe do të fillojmë nga lart-poshtë, por po të kishim më shumë vaksina, do të fillonim nga poshtë-lart, domethënë nga mosha fiks 65, do të ngjiteshim lart. Tani, meqë nuk ka vaksina, jemi të detyruar të fillojmë nga lart-poshtë dhe do të zbresim, zbresim, zbresim… E filluam me Moisiun, sepse i fillon emri me “A”.