COVID, Puglia dhe biznesmeni italian Divella i dhuron Shqipërisë 6 respiratorë dhe 40 mijë maska

Trupat Konsullore të Pulias, Bazilicata dhe Molise, në bashkëpunim me kompaninë Divella, i dhuron Shqipërisë 6 ventilator të mushkërive dhe 40,000 maska. Dorëzimi do të bëhet nesër në orën 12 në Autoritetin Portual të Barit