Tërmeti 3.1 ballë lëkund Elbasanin dhe Korçën

Një lëkundje tërmeti është regjistruar pak minuta më parë në vendin tonë. Lëkundja me shkallë 3.1 rihter kishte si epiqendër 94 km në juglindje të Elbasanit dhe 19 km në jug të Korçës.