Pa energji elektrike disa zona të Tiranës. Biznesi dëmtohet rëndë

Disa zona në Tiranë mbrëmjen e sotme kanë mbetur pa energji elektrike.

OSHEE njofton se për shkak të një defekti në fiderin 330/NST Selitë kanë mbetur pa energji disa zona si “Komuna e Parisit”, zona e Kompleksit ” Dinamo” dhe Gardës, rruga e Kosovarëve.

Sakaq në njoftim thuhet se grupet e avarisë janë në terren dhe po punojnë për riparimin e defektit