Ja pse Tomorr Alizoti është një alternativë e nderuar për Beratin

Nga Nebil Çika

Tomor Alizoti eshte emerruar nga Basha drejtues politik i PD per Qarkun Berat .

Pinjoll i nje prej familjeve te njohura ne historine kombetare ,i perndjekur politik antikomunist ne kater breza . Stergyshi i tij Fejzi Alizoti ,ish kryeminister u pushkatua nga komunistet .Gjyshi i tij Riza Alizoti inxinier nafte u var ne Kucove si pjese e Grupit te Deputeteve . I ati , Fejzi Alizoti, u denua me burg politik , gjyshi nga nena Ilmi Leka ,gazetar i shquar u pushkatua, daja i tij i denua me burg politik nderkohe qe vete Tomorri lindi e u rrit ne kampet e internimeve .

Duke i uruar suksese e mbaresi , shpresoj e veson qe do te deshmoje vlerat e familjes dhe shtreses qe perfaqeson. Antikomunistet demokratet dhe qytetaret normale te qarkut te Beratit duhet te ndjehen krenare me nje alternative te tille politike e elektorale .

Zoti te ndihmofte miku im !