Karikatura e Bujar Kapexhiut: Hajde Jozi, Astrit dhe Myslim ma mbushni kutinë time!


Mjeshtri i madh i karikaturës, Bujar Kapexhiu ka portretizuar me një karikaturë brilante partitë e reja të krijuara nga e djathta.