Grida Duma: Frymë pozitive, brenda pak ditëve kemi marrëveshjen e koalicionit

Lulzim Basha ka arritur marrëveshje politike me 3 aleatë të tij, ndërsa po vazhdojnë negociatat me tre aleatë të tjerë.

E ftuar në Open në Top Channel është e ftuar ish-deputeja Grida Duma e cila tha se nuk ka asnjë ngecje, por negociatat vazhdojnë.

“Jemi në një frymë shumë pozitive. Negociatat po vazhdojnë dhe nuk ka asnjë ngecje. Kanë mbëtur për tu bërë llogaritjet e fundit. Kam vënë re brenda selisë se fryma është pozitive dhe se marrëvshja është gati për 2-3 ditë”- tha Duma.