Ja mediat që përdor Veliaj për të sulmuar opozitën. Nuk i heqin asnjë presje materialeve


Nga Isa Myzyraj

Na ishte dikur gazetaria! Turp jo per faktin qe e kane publikuar lajmin, por per faktin se titulli dhe teksti eshte i derguar copy paste ne emaile dhe mesazhe whats appi, drejtuesve te ketyre mediave nga Zyra e Bashkise se Tiranes!