Efektet anësore | 13 persona në Izrael kanë përjetuar paralizë të lehtë të fytyrës nga vaksina

13 persona në Izrael kanë përjetuar paralizë të lehtë të fytyrës si efekt anësor pas marrjes së vaksinës COVID-19, njoftoi Ministria e Shëndetësisë vendase, dhe besohet se numri i rasteve mund të jetë më i lartë.

Zyrtarët shëndetësorë kanë ngritur pyetjen nëse duhet ose jo të merret doza e dytë për këta individë, shkruajnë mediat e huaja.

“Për të paktën 28 ​​orë kam ecur me paralizën e fytyrës,” tha një person që kishte pësuar efektin anësor. “
Sa i përket marrjes së dozës së dytë, ai pranon se është i pavendosur, por thotë se “është e rëndësishme të theksohet se kjo është diçka e rrallë dhe nuk dua që njerëzit të shmangin vaksinimin.