FOTO| Bashkia Vlorë përbuz vendimin e KQZ për fushatën elektorale, lejon propagandën në Lungomare

Në shkelje të kodit zgjedhore në zonën Lungomare, në Vlorë, janë vendosur disa tabela, ku mbizotëron portreti i kryeministrit Edi Rama dhe shoqërohen nga fjalët: Voto Edi Ramën