Rama përgatit Benet Becit kandidat të PS në Shkodër?

Kryeministri Edi Rama ka falenderuar ministren e Energjisë dhe infrastrukturës dhe drejtorin e KESH, Benet Becin për menaxhimin e shkëlqyer të situatës në kaskadën e Drinit të krijuar pas reshjeve të shumta të ditëve të shkuara, duke rezultuar në një sfidë të fituar.

Gjatë një konference me gazetarët mesditën e sotme, Rama tha se qeveria shqiptare e ka fituar sfidën e menaxhimit të shkarkimeve të HEC-eve dhe se ndërtimi i HEC-it të Skavicës do të bëjë që situata e përmbytjeve të mos përsëritet më.