Basha kujton masakrën e Reçakut: Drejtësi që historia mos të përsëritet

Kreu i PD-së Lulzim Basha ka përkujtuar sot viktimat e masakrës së Reçakut.

Me një postim në Twitter, Basha shkruan se plaga është ende e freskët.

Mesazhi i kreut të PD-së, Lulzim Basha:

Mbarë shqiptarët përkujtojnë sot masakrën e Reçakut.

Plaga është ende e freskët, dhimbjet nuk janë fashitur e do të mbeten derisa të ketë drejtësi për viktimat e genocidit në Reçak dhe në të gjithë Kosovën.

Drejtësi që historia të mos përsëritet, as harrohet e as tjetërsohet