Erion Veliaj dorëzoi sot një tapi në fshatin Kazaz, në Kavajë!


Kryetari i Bashkisë së Tiranëa
Erion Veliaj njoftoi se sot ishte në fshatin Kazaz të Helmësit, ku ndau simbolikisht, për shkak të kushteve të pandemisë, 1 në 10 tapi, të cilat janë gati për t’u shpërndarë për banorët e zonës.

Veliaj u shpreh se, ndryshe nga më parë, kur të vetmit që përfituan në këtë proces, ishin pronarë hotelesh dhe resortesh, sot prioritet absolut për legalizim kanë familjarët dhe hallexhinjtë që nuk kanë mundur të sigurojnë një leje për shtëpitë dhe tokat e tyre.