TIRANË| Protesta shtrihet deri te Komuna e Parisit, policia i ndjek nga pas kudo

Policia po i ndjek protestuesit në shumë rrugë të kryeqytetit në përpjekje për t’i shpërndarë.

Rreth orës 20:15 minuta, policia ka shkuar në sheshin “Uillson”, larg Bulevardit “Dëshmorët e Kombit”.

Atje, protestuesit kanë djegur kosha mbeturinash.
Protesta ka shkuar deri te Komuna e Parisit.

Protuestuesit vazhdojnë guerilen e tyre. Ata shpërndahen dhe rigrupohen në zona të ndryshme të kryeqytetit