OSHEE: Katër zona në Tiranë do të mbeten pa drita, shkak nisja e punimeve

Operatori i Shërndarjes së Energjisë ka njoftuar qytetarët që ditën e sotme do të ketë ndërprerje të energjisë në katër zona të kryeqytetit.

Puna në linjën Farkë-Ibë, do të lë pa drita për një interval kohor nga ora 09:00 deri në 16:00, zonat Bërzhitë, Mullet, Baldushk dhe pjesërisht ajo e