EMRAT e 2 vëllezërve të dyshuar për vrasjen në Shkodër, lidhja me viktimën

Policia ka zbardhur një pjesë të ngjarjes së ndodhur sot në Shkodër ku mbeti i ekzekutuar, 46 vjeçar, Ridvan Hyseni.

Sipas burimeve nga policia, autori i dyshuar i krimit dyshohet të jetë shtetasi Duel Mehmedaj.

Mendohet se autori, i cili është shpallur në kërkim nga policia, të ketë qenë në automjet së bashku me vëllain e tij, shtetasin Hydajet Mehmedaj. Ajo që bëhet e ditur është se viktima dhe autori jetojnë në fshatin Darragjat