Basha flet për kohën që i merr politika: Nganjëherë kalojnë 4-5 ditë pa parë vajzat

Basha: Absolutisht kush do ta bëjë këtë punë me pasion, kush beson tek kjo punë, tek ky mision, nuk është punë, nuk është profesion, është mision, duhet të bëhet gati të sakrifikojë çdo gjë nga jeta personale dhe gjithçka nga jeta familjare. Në qoftë se do një përgjigje të shkurtër, kalojnë ndonjëherë katër, pesë ditë pa i parë fëmijët në shtëpi për shkak të orareve të mia. Kjo besoj i jep përgjigje pyetjes.