Aleati i Serbisë, Rusia financon 300 milion euro në modernizimin e uzinës së përpunimit të naftës në Pançevo.

Kurse ne “miqtë na ndihmojnë” me “reforma” korrupsioni e vetingu. Por dhe ndonjë peshk të freskët, letra të blerta e çeqe të bardha, premtime me integrime e zhvillime.
Fundja kush ua pa hajrin uzinave e fabrikave. Apo të punonim akoma si skllevër në vendin tonë e mos të kishim shans për të ikur nëpër botë.