VIDEO| Eksperti i shëndetësisë publikon dëshminë e dramës së një qytetari nga Shijaku në përballjen me COVID 19


Eksperti i shëndetësisë Gazment Koduzi publikon dëshminë e dramës së një qytetari nga Shijaku në përballjen me COVID 19: Me propagandën e tij, Edi Rama po i fyen shqiptarët e prekur nga pandemia.

Kjo është vetëm një dëshmi e dramës që po kalojnë familjet shqiptare në këto kohë të vështira.

Pikërisht në këtë periudhë të zymtë për të gjithë globin, qeveritë e vendeve të përgjegjshme bëhën pikë reference dhe ankorë shpëtimi për qytetartët e tyre. Me propagandën e tij, Edi Rama po i fyen shqiptarët e prekur nga pandemia.

Kjo është e turpshme!

Ne vendin tonë, fakeqësisht, sistemi shëndetësor është bjerrur prej 8 vitesh, duke e lënë stafin mjekësor të përballet me një situatë të tillë tragjike, për një vend të vogël si ky i yni! Në vend që t’i mbështesë, Edi Rama po i përbalt mjekët dhe sakrificën e tyre vetëmohuese.

Kjo duhet të marrë fund menjëherë!

Ngushëllime familjes! Ne do të jemi këtu për t’ju mbështetur në çdo përpjekje për të vënë në vend drejtësinë në emër të nënës suaj dhe të gjithë atyre shqiptarëve që kanë humbur të dashurit.