U kap me telefon në burg| Merret i pandehur shoku i ‘Gaxhait’ në qeli

Edmond Leskaj është njëri prej të burgosurve që u kap me telefon gjatë një kontrolli blic në burg.

Gjatë atij operacioni telefona iu gjetën të burgosurve Admir Tafili, Asmer Bilali, Edmond Leskaj dhe Leo Osmanaj.

Gazmend Brakaj, i njohur ndryshe si “Gaxhai”, u dënua edhe me një vit burg me akuzën e futjes së telefonave në qeli.

Sipas informacioneve për mediat, është marrë i pandehur Edmond Leskaj, shoku i Gaxhait në qeli, i cili është i dënuar me 25 vite burg.

Çështja e tij do të shqyrtohet në gjykatën e Elbasanit