Legalistët thirrje për ligj e drejtësi! Në pranga politikanët e korruptuar, të konfiskohet pasuria


Kreu i Lëvizjes së Legalitetit Shpëtim Axhami përmes një komunikimi ka deklaruar Shteti i së drejtës ligjore sjell zhvillim.

Konfiskim dhe Ripërdorim i pasurive të të gjithë politikanëve të korruptuar, e vërtetuar kjo me ligj nëpërmjet një vetingu të tyre dhe konfiskim & ripordorim i pasurive të atyre që kriminalizuan sistemin e drejtësisë për 30-vjet do të jetë një hap shprese për ndryshim.
Ripërdorim për nevoja sociale dhe kompesim për pranarët e ligjshëm.
Shteti i së drejtës ligjore sjell zhvillim.

Yuri Kim në Seminarin e OSBE-së mbi “Adresimin e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit nëpërmjet Ripërdorimit të Pasurive Kriminale të Konfiskuara”.

“Qeveria e SHBA qëndron në krah të popullit shqiptar në luftën tuaj kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit..”