FOTO | Pse Prokuroria nuk heton bashkinë e Tiranës për përhapje me dashje të Koronavirusit

Si t’i mbash njerezit larg njeri tjetrit per Krishtlindje?

Zgjidhja e Bashkise Tiranë: Vendos nje peme te madhe ne mes te sheshit me muzike live dhe drita.

Se mos mblidhen njerezit per keto gjera?

Tani, nese ky nuk eshte grumbullim me 10+ veta nuk e di se kush mund te jete?!