ED MANUSHI POZITIV ME COVID-19

Producenti dhe prezantuesi televiziv Ed Manushi pas simptomave dhe bĂ«rjes sĂ« tamponit, rezultoi pozitiv kĂ«tĂ« pasdite. GjithĂ«sesi gjendja e tij shĂ«ndetĂ«sore paraqitet normale dhe nĂ« darkĂ« programin e njohur ” Procesi Sportiv” nĂ« Top Channel do e moderojĂ« virtualiaht nga banesa e tij.

Lajmi është bërë i ditur në mediat sociale nga bashkëpunëtori i programit Bledi Mane.