LSI| Kryemadhi rizgjidhet kryetare me shumicë votash

Monika Kryemadhi është konfirmuar si kryetare e Lëvizjes Socialiste për Integrim, proces i zhvilluar një ditë më parë. Zonja Kryemadhi nuk kishte konkurrentë në garë.

Komisioni Zgjedhor pranë LSI-së, bën me dije nga 44.413 anëtarë, votën pro e kanë dhenë shumica prej tyre dhe vetëm 1302 zgjedhës votuan kundër dhe 304 vota rezultuan të pavlefshme