FOTO| Bashkia e Tiranës stimulon përhapjen e Koronavirusit në Tiranë. Ndez drita e muzikë në sheshin Skënderbej

Si t’i mbash njerezit larg njeri tjetrit per Krishtlindje?
Zgjidhja e Bashkise: Vendos nje peme te madhe ne mes te sheshit me muzike live dhe drita.
Se mos mblidhen njerezit per keto gjera?
Tani, nese ky nuk eshte grumbullim me 10+ veta nuk e di se kush mund te jete?!
Ne kohe Pandemie Bashkia duhej te vinte 100 peme viti ri ne shesh dhe jo nje te madhe me njerez qe kendojne poshte.