Ish deputeti emërohet kryetar i degës së PD në Tropojë

Para dy ditësh u mbajt mbledhja e Kryesisë Degës Partisë Demokratike Tropojë ,në zbatim të Vendimit të kryesisë së PDSh-së nr.87 datë 10.11.2020, pas dorëheqjes nga drejtimi i Degës të z.Xhevdet Hoxha ,Kryetari i ri i Degës është emruar ish Deputeti dhe kandidati i nominuar si kandidat per Deputet për zgjedhjet e 25 Prillit z.Isuf Çelaj i cili do mbajë këtë detyrë deri në mbajtjen e Kuvendit të Deges.