Der Spiegel: Vaksina e Covid19, brenda dy javësh e gatshme

Kompania Mainz Biontech tani është optimiste.
Vaksina do të jetë e gatshme brenda dy javësh.
Nëse rezultatet janë pozitive, një kërkesë për aprovim emergjent do të paraqitet në mes të nëntorit në Administratën e Ushqimit dhe Barnave të SHBA-së.
Biontech dhe partneri i saj Pfizer, së bashku me grupin amerikan të bioteknologjisë Moderna dhe kompania britanike AstraZeneca, janë ndër kompanitë kryesore në garën për të zhvilluar një vaksinë të koronavirusit. (spiegel.de).