FIER| Rekord të infektuarsh, mësues, nxënës, mjekë e infermierë

Rekord infektimesh në qytetin e Fierit.

Ministria e Shëndetësisë në përditësimin e të dhënave të epidemisë nga Covid-19, raportoi 66 persona të infektuar në qytetin e Fierit në 24 orët e fundit, duke bërë që qyteti të renditet menjëherë pas Tiranës.

Të infektuarit janë:

Rreth 20 nxënës dhe mësues të konfirmuar me koronavirus janë nga shkolla të ndryshme të qytetit, janë nga radhët e bluzave të bardha, një pjesë tjetër e të infektuarve janë në një kompani private e cila siç raportohet, ka dhe numrin më të lartë të të infektuarve.