Detaji i veçantë i lindjes së Princeshë Geraldinës

Lindi GERALDINA.
Saktësisht, më 22 tetor 2002 ka ndërruar jetë Nëna Mbretëreshë Geraldinë dhe pikërisht, sot në këtë datë, pas 18 vitesh, Familja Mbretërore Shqiptare jep lajmin e gëzuar dhe të shumpritur:
Princeshë Elia, ka sjellë në jetë trashëgimtaren e Familjes Mbretërore, në spitalin obstetrik-gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë”.
Çifti mbretëror e ka pagëzuar me emrin GERALDINË.
Vogëlushja dhe Princeshë Elia gëzojnë shëndet të plotë.