Video| Bardhi: Edi Rama është përhapësi me i madh i lajmeve të rreme. E thotë edhe Facebook

Tani edhe me provë nga Facebook, Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi: Edi Rama është përhapësi me i madh i lajmeve të rreme në Shqipëri

Tani edhe Facebooku e konsideron atë si mashtrues. Nga premtimet që nuk realizohen kurrë e deri te” statistikat” që nuk ekzistojnë, Edi Rama është përhapësi me i madh i lajmeve të rreme në Shqipëri. Pas shtatë vitesh premtimesh boshe dhe pas dy mandateve me gënjeshtra, është koha për ndryshim.