Shoferi i taksisë infekton pesë persona, testohet pozitive edhe një ish-zyrtare

Në 24 orët e fundit në Sarandë janë konfirmuar pozitivë shtatë raste të reja me koronavirus, ku një prej tyre është në Delvinë.

“Panorama” mëson se pesë prej rasteve janë kontakte të një shoferi taksie në Sarandë dhe të një rasti në Borsh, të evidentuar më parë të infektuar.

Ndërkohë rasti i shtatë është një ish-zyrtare tashmë në pension.