FOTO: Deputeti meksikan heq rrobat në parlament për të dhënë një mesazh të fortë

Ky që shikoni në fotografi është deputeti meksikan Antonio Garcia Conejo, i cili heq të gjitha rrobat e tij në parlament dhe shprehet: “Ju keni turp të më shihni mua lakuriq, por nuk keni turp të shihni njerëzit tuaj në rrugë të zhveshur, të zbathur, të dëshpëruar, të papunë dhe të uritur pasi u keni vjedhur të gjithë pasurinë por mbi të gjitha, të ardhmen“.