FOTOT: Kryeministrit Rama nuk i qesh më buza pas 8 vitesh Pushtet e Salltanet


30 % e shqiptarëve presin pensionin për të mbijetuar. 20 % e popullsisë janë pa shtëpi, në çadra dhe halle të tjera të tërmetit. Ndërsa të tjerëve nuk iu qesh buza ptej vitesh, gjoba, burgime, me familjarë që ikin përgjithmonë në emigrim.