FOTO: Ja pse Erion Veliaj po saboton fushatën e elektorale të PS?


E thjeshtë. Qëllimisht trafiku në Tiranë është rënduar muaj e fundit me firmë të kryebashkiakut që ngushtoi rrugën e Durrësit dhe Myslym Shyrit, nisi e nuk bitisi punimet tek Dogana. Që një polic bashkiak duhet të vendosë 25 gjoba në Tiranë. Etj. Njerëzit që iu nxihet jeta zakonisht nuk e votojnë pushtetin. Dhe nuk mund tia ngresh moralin me 50 vjeçaret e lodhura nga jeta e puna.
Pse e bën?
E thjeshtë. Humb Edi Rama. Lali Euro Fiton PS.