Rama del bllof me videomontazhin e Bashës për tvsh e bizneseve. Ja çfarë ndodhi sot


Zëdhënësja e PD Ina Zhupa përmes një komunikimi vvideo ka nxjerrë bllof Edi Ramën, që nuk di asgjë për veprimarinë sipërmarrëse.

Kungull hyri e kungull po del. Edi Rama ndoshta se di, por sot sistemi eshte i tille qe po nuk je i rregjistruar ne TVSH nuk importon dot asnje mall. Ndaj shume tregtare te vegjel regjistrohen ne skeme Tvsh-je per te pasur te drejten e importit.

Tregtari ne videon e keqmontuar nga Edi Rama pyet kryetarin e opozites per kete shqetesim dhe pergjigja eshte: Ne menyre absolute do plotesohen te gjitha kerkesat qe te mos kene asnje pengese ne pune.

Keshtu eshte kur se di si funksion shteti, sepse nuk ke informacion per hallet e biznesit te vogel por vetem per koncesionet dhe PPP-te e klienteve te oborrit.