FOTO| Vuçiç dhe Shesheli duke i dhënë lamtumirën e fundit Millosheviçit

Vetëm dy persona nga shërbimi i sigurimit të Millosheviqit përfunduan në burg për krimet politike që regjimi i kishte shkaktuar në vitet 1990. Pjesa tjetër jo vetëm që po e jetojnë jetën e tyre të pandëshkuar, por në disa raste po vazhdojnë t`i mbajnë edhe frenat e pushtetit.