MEME| “Ç’ke ti të sulmon vllai jot të dukesh patriot para zgjedhjeve”

Kanë bërë shumë çudi sulmet nga Beogradi ndaj Edi Ramës.

Dhe këto sulme i ka bërë një ministër i qeverisë së drejtuar nga Aleksandër Vuçiç.

Dy ditë pas sulmit të parë dhe përgjigjes së Ramës, kanë nisur dhe dyshimet për një orkestrim të kësaj situate.

Ish-presidenti Bujar Nishani shkruante sot për një ‘teatër kukullash’.

Edhe faqja satirike e memeve në Facebook Brryli Brodway, shkruan për një lojë të inskenuar me sulme mes Ramës dhe