FSHF si në Arabi| Strategjia e futbolli të femrave, caktohet nga burrat

Përfaqësuesit e klubeve të Kategorisë Superiore kanë zhvilluar sot një takim me drejtuesit e FSHF-së për t’u njohur në detaje me strategjinë e Federatës për zhvillimin e futbollit të femrave.

Në këtë takim ishin të pranishëm Sekretari i Përgjithshëm i FSHF-së, Ilir Shulku, përgjegjësi i Sektorit të Futbollit të Femrave, Florian Riza, drejtorë dhe presidentë klubesh.

Ka vetëm një problem në këtë takim. Janë të gjithë burra dhe nëse nuk do të ishte FSHF do mendonim se takimi ishte në Arabi Saudite.